Страницы

четверг

14 березня 2019 року педагогічний колектив Новопетрівської ЗОШ  на педагогічній раді плідно працював над питанням  STEM освіти. Робота в групах спрямована на диференціацію завдань традиційної системи освіти та інноваційної.


Кожна група доводила правильність своєї думки.

Виконали інтерактивну вправу  STЕM в сервісі Learning.aps, користуючись власними ґаджетами, приєднаними до класруму, або на стаціонарному комп'ютері. Де-які викладачі працювали індивідуально .







Вчителі опрацювали теоретичний матеріал. Керівники шкільних методичних об'єднань представили з досвіду роботи як впроваджуються елементи STEM-STEAM-STREAM освіти в навчальному процесі.









Вчителі були вражені від реалізації STEMосвіти в інформатику ( вчитель Мухаметкалієв А.К.)  через моделювання пристроїв з лего та 3D принтера.



На педагогічній раді заслухали творчі звіти Терещенко Н.Я. та Виноградської Т.М., які підтверджували раніше встановлені кваліфікаційні категорії спеціаліста І категорії.

 Важливим питанням у виховній роботі є  викорстання ефективних  технологій як ресурсу підвищення якості виховання. З циєю інформацією познайомила Захарченко В.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий